Thursday, January 11, 2007

.asorT

Uh, idag knockades jag av en studie/flytt-nojja. En rejäl sådan. Andningen vart tung och jag började må illa.

Upptäckte att de tydligen strukit mig från sociologikursen i samband med att jag vart intagen till kriminologi. Likaså upptäckte jag att registreringen äger rum nästa vecka, alltså en vecka innan jag trodde den skulle ske. Detta gör mig hypernervös och stressad. Plötsligt behöver jag tränga mig på hos någon cirka två veckor innan jag kan flytta in i Mälarhöjden där jag senare skall bo, då tjejen jag skall vara inneboende hos inte får lägenheten förrän 1 februari. Det känns lite småjobbigt, då man plötsligt behöver tänka på att t.ex. tvätta kläder borta! Såvida jag inte vänder trosorna ut och in. För det är ju fräscht. Fuck.

Vi får se hur det ser ut idag på kvällen. Jobbar 07:00-19:00, och tänkte passa på att ringa till Stockholms Universitet och kolla upp hur det ligger till med de där kurserna, få lite klarhet i skiten.

Det kan ju vara så att jag kanske kan registrera mig på distans och på så vis inte behöver åka upp så tidigt. Eller så får jag åka upp nästa vecka och registrera mig, kanske stanna någon dag eller två och sedan åka upp nästa vecka igen.

Jag skulle vilja ha en jävla massa kramar. Avskyr att jag alltid är så slacker. Att jag aldrig kan hålla mig à jour med saker som är viktiga. Studielitteratur fick mig också att sucka tidigare idag. Jag får fixa någon som kan hjälpa mig med det där när det väl blir dags.

Godnatt.

4 comments:

Peste said...

KRAAAAAAAAAAAAAAAMA

Anonymous said...

Man brukar kunna skicka ett ombud som registrerar en vid kursen. Kanske känner du någon där du har en tjänst att inkassera?

Anonymous said...

Att vrida trosorna ut-och-in är hardcore!

Jane Doe said...

P - Kram. :)

anonym - Yup, det kanske ordnar sig. :) Det vore väldigt skönt...

Erik - Ja, och vi vet ju vad jag är!