Monday, January 29, 2007

Jävla människor

Ibland borde man sätta skottpengar på folk.

Har nu varit här uppe i Stockholm i drygt en vecka, börjar komma till ro och studierna rullar på. Bodde ju som nämnt hos Paulina först och främst. Hon är inte bara ursnygg, hon är mysig och rar också. Verkligen omhändertagande.

Sedan vart det Kungsholmen. Det har varit skönt att få vara lite för sig själv även om det ibland känts ensamt. Har verkligen funkat skitbra, och det är nästan så man suttit och bävat lite inför den 1:a februari då det istället skulle bli Mälarhöjden.

Men NÄ. Jag har ingen anledning att våndas inför detta eftersom tjejen jag skulle bo med har ångrat sig. Ångrat sig! Sådär en tre dagar innan. Skälet till detta var "jag trodde att det skulle vara större än vad det var" och "jag trodde bara att du skulle sova hos mig några gånger tills du hittade något eget!"

Seriöst...äh, jag tänker inte ens kommentera det ovan. Just nu är jag bara jävligt förbannad, upprörd, ledsen, pissed, besviken, ångestfylld, nervös, nojjig och faktiskt praktiskt taget hemlös om några dagar. Med studier att sköta. Om det är någon som vet något alternativ så får Ni gärna maila mig, och adressen finner ni längst upp till höger.

Annars hoppas jag bara att Ni helt enkelt har det bra i kylan. Allt är kallt.

8 comments:

Ohfelia said...

Jag har sms:at Nilla. Hennes pojkväns lägenhet kanske står tom. Kram!

Jane Doe said...

Du är alla tiders. Saknar dig. Kram

Anonymous said...

du skrev:

"Seriöst...äh, jag tänker inte ens kommentera det ovan."

Jag gör det åt dig:

"För i helvete vad fittigt och vilket jävla avskrap till hål föddes hon ur kan man fråga sig med en baktanke till teori om att hon egentligen var en avsugning som gick fel."

Varsegod. Det gör inget. Jag är bitter måhända, men jag hejjar på dig.

puss på kinden och kram runt om.

Jane Doe said...

Haha. Mina tankar var värre än så där vill jag lova, men kommentarerna jag tänkte lämna var mer så där typ att förklara mig. Jag tycker att det känns pinsamt att hon påstår att det aldrig var meningen att jag skulle bo där, utan bara sova några gånger. Det får mig att känna mig urkorkad och som något jävla retard. Fast sedan så var det just det att jag inte ens orkade. Och förstod att jag inte borde känna mig dum.

Men...det ordnar sig förhoppningsvis, men det känns riktigt för jävligt för tillfället.

Tack för att du bryr dig och kram!

Ohfelia said...

Usch. Lägenheten var uppsagd och uthyrd. Saknar dig med! Usch,hoppas det löser sig. Kram

Anonymous said...

Tills nu har jag varit en tyst läsare men man får väl välja sina första ord väl. ;) Ta en titt på www.studentlya.se om du inte redan gjort det. Du kan lägga ut en liten fin annons där så kan en potentiell hyresvärd kontakta dig också. Det funkade iaf för min del i Gbg.
För övrigt måste jag ju påpeka att om människan ifråga trott att du bara skulle sova där i några nätter så borde hon ju inte klaga på att det är för litet?! Det är ju motsägelsefullt så det bara skriker om det. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Jag tycker vi gjorde oss av med de offentliga skampålarna en smula för tidigt, det finns vissa som borde stå där för allmänhetens beskådan. /C

Jane Doe said...

mo - Det gör inget, saker ordnar sig alltid.

C - Äsch, även en tyst och anonym läsare är också en läsare. Men tack för dina tips!

Jane Doe said...
This comment has been removed by the author.