Tuesday, January 16, 2007

Knubbsjäl

Idag ringde jag till en trevlig kvinna på Kriminologiska Institutionen, och det var absolut inga problem att registrera sig via telefon. Eller ja, jag får väl villigt erkänna att jag skyllde på det ofantligt stormiga vädret här nere. Hon förklarade vägen till första föreläsningen som äger rum tisdagen den 23 januari, och det kändes riktigt skönt när jag lade på. Ett bekymmer mindre.

Ringde ytterligare ett samtal, behöver nämligen ha en tid i Falkenberg innan jag drar till Stockholm. Det gick bra, bara stormen inte sätter stopp för mig på torsdag förmiddag. Två bekymmer mindre.

Jag berättade för mor varför jag gått runt som ett åskmoln det senaste dygnet, så nu vet hon allt. Förr berättade jag aldrig om sådana saker för henne, men det känns liksom skönt att ha förklarat för henne att det inte är hennes fel att jag är ledsen. Tre bekymmer mindre.

Idag satt jag också och skrev mail till tre av mina gamla gymnasielärare. Det var de tre som verkligen trodde på mig och märkte att jag hade så mycket mer att ge. Vilket värmer nu i efterhand. Ville mest berätta för dem att jag i alla fall är på väg någonstans. Och jag tackade dem. Dessvärre kom endast ett av tre fram. Plus, minus och noll.

Tjötat lite med Hannah som jag flyttar in med den 1 februari så att jag vet lite som gäller. Kollade även med Paulina och Karin om provisoriskt boende fram till dess. Det var lite si och sådär med det, men jag är övertygad om att det ordnar sig.

Ytterligare tusen problem återstår. Men jag försöker göra mig själv glad genom att lägga upp två urläckra foton på mig. Det är sedan sommaren i fjol, jag är uppe i Göteborg och hänger med lite internetfolk. Vi sade att om man fick upp dörren med sina bröst så har man stora sådana. Det gick skitdåligt för mig, och kontentan däri är alltså att jag ser ut som en småbystad och cpskadad knubbsäl.


Ps. Ni får gärna skriva "haha" eller "fan vad snygg du är". Ds.

9 comments:

Anonymous said...

Äckligt! o_0

Jane Doe said...

Haha, lite kanske! :D

Anonymous said...

sälar är söta.

Jane Doe said...

Jag tycker det. Jag klurar på om jag skall ta med min gosedjurssäl Sälle till huvudstaden faktiskt. Haha.

Ohfelia said...

Varför försökte aldrig jag det där?

Jane Doe said...

Mia - Du vart väl för upptagen med att städa upp efter oss kids? Haha.

Ohfelia said...

Ja, mamma Mia liksom :D

Anonymous said...

Bra att magen är större än "brösten"! :D

Jane Doe said...

I smell some elakhet!
Men det gör inget. :)