Sunday, January 21, 2007

Stress^2

Fan, det var ju snöoväder i Stockholm också. Jag klev av tåget med min jobbiga packning. Tappade min laptop så att den studsade ned för trappan från perrongen. Jävla skit. Skit samma, den är ju ändå så värdelös. Har dock inte vågat testa om den lever än.

Fixade ett SL-kort och efter en så kaosartad dag så gick jag upp till taxibilarna. Fet chans att jag tänkte ta t-bana och riskera fler olyckor. En stund senare stod jag i Zinkensdamm. Ringde Paulina som inte svarade så jag chansade och gick in i ett hus som kändes bekant. Och jo visst, mötte P's lägenhetskamrater i dörren. "Det var längst upp va?" frågade jag och fick ett ja till svar. Trapporna tog knäcken på mig, men jag kom fram till slut. Gjorde mig i ordning snabbt varpå P, hennes kompis och jag gick mot pendeln till Sollentuna.

Där bjöd Jenny på drinkar, och det vart en sådär lagom soft kväll med lite tv-spel. Hemvägen var mindre soft, väntan på buss vid 03:00, dryga ungar som inte lydde busschauffören och som blev utslängda på motorvägen av tillkallade väktare, t-bana till Mariatorget, trängsel på 7eleven och sedan en blöt promenad hem hit till Paulina. Jag var väldigt trött på efterhänget, det pratades en hel del film då det här kollektivet är så jävla film och foto rakt igenom. Det är härligt med människor som har ambitioner.

Somnade i soffan, sov fem timmar och nu är jag dötrött. Och det känns lite knepigt att vara här. Jag tror att jag känner mig jävligt uppgiven p.g.a. all otur de senaste två veckorna som typ tagit all min luft, så jag känner inte direkt för något alls. Stressen har fått mig att glömma att äta. Det känns heller inte bra.

Äh, vad känns bra egentligen...det skulle väl vara mina trevliga och omhändertagande värdar och Paulinas katt Silver som krupit upp i min famn och gosat. Men det känns som att jag behöver en gnutta uppmuntran för att väga upp den här jävla olycksdrabbade flicksnärtan. Massvis med kramar och "det blir bra". Och massage, jag behöver massage.

6 comments:

Ohfelia said...

Jag och Molly skickar en massa cybergos :)

Anonymous said...

välkommen hit.

när blir det fest?

E said...

I miss you already. <3

Men visst blir det bra!

Anonymous said...

Heja! Synd att jag missade dig i lördags, men det tar vi igen yo!
Hallå, ha det kul och så nu och strunt i stress... Vem bryr sig om sånt, hur det skall gå och vadå.. ÄH! Fixa'ru ju. :) KRAAAM

Jane Doe said...

Mia - Tack, jag vet att Molly kan det där med att gosa. :) Här finns faktiskt också en kattspjuver att kela med, det är hur bra som helst. Gos tillbaka!
---
vilse - Tack! I dunno, men man kan ju styra upp något! Skall bara komma lite till ro. Känns som att man lever i en bubbla nu, trivs skitbra hemma hos min kompis, hennes pojkvän och två till. Det är typ...mysigt. De är snälla mot mig. :)
---
emilia - Ah. Jo, det tror jag med. Du får ju hojta till om du har vägarna förbi!
---
Erik - Klart vi tar igen det. Jag hade lite qualitytime med öl och självmassage ju. Haha.
Kramis

Anonymous said...

det skulle vara en fin förklaring men nej, inte en enda räka tar upp plats innanför mitt skal.
det måste ha varit något annat.