Thursday, June 18, 2009

Sista natten

Ligger och hostar i min säng. Det är min tredje dag då jag gått hemma och sjuk vilket känns lite sådär men ibland får man väl svälja arbetsmoralen och rastlösheten. Idag har jag åtminstone varit nere bland grovsoporna och slängt en jäkla massa saker som stått och skräpat i lägenheten, röjt lite och även gjort lite vanlig hederlig städning i kök, toalett osv.

Tog en sen cola och började sakna kalla colakyssar medan jag tog en cigarett på balkongen och såg ut över den ljumma solnedgången. Det är så mycket jag saknar just nu. Det är dags att lägga i tvåans växel alldeles strax, jag känner mig stark som aldrig innan. Bara jag blir kvitt förkylningar så blir det full fart framåt.

Gitarrspelandet har börjat flyta på något bättre nu då jag ägnat mig mer tid åt det och det känns riktigt bra. Har låtit artister som Mark Lanegan och Nick Cave inspirera mig de senaste dagarna och jag hoppas verkligen att jag snart infinner mig i totalt flow. Då går det så lätt ett tag.

Nu skall jag försöka få lite sömn, vakna, packa färdigt min väska, dra till jobbet och sedan åka bil ned till Falkenberg över helgen. Jag vet inte varför men det känns som sista natten i Stockholm den här gången.

No comments: