Wednesday, March 05, 2008

Aenema

The Doomsday Code

Intressant dokumentär. Varar dock i drygt en timme och fyrtio minuter, men har Ni inget för Er så wtf. Se den.

4 comments:

Anonymous said...

Vad det bråkar när jag försöker kommentera då. :/

Tänk så mycket bättre världen vore utan Israel och amerikaner. :)

Har du sett Zeitgeist? http://www.zeitgeistmovie.com/main.htm

Jane Doe said...

Det var längesedan, Kimen. :)

Nej, har inte sett den. Tittade fem minuter nu, dessvärre skall jag sova då jag jobbar imorgon men jag skall absolut kolla den så fort jag får möjlighet. Imorgon efter jobbet kanske.

Anonymous said...

Ja, inget helvete att prata skit på liksom. :)

Den är uppdelad i tre delar eller hur man ska säga, så om man inte orkar sitta två timmar i sträck kan man dela upp den i etapper.

Anonymous said...

Typiskt gubbsjuka gubbar att vara judeo-kristna fundamentalister som är så intellektuellt understimulerade att de måste trycka ner sin existentiella ångest genom att peka runt omkring sig och ropa "synd!" och "undergång!" när de ser sig omkring för de är så misslyckade som personer att deras eget, självonanerande, fega, usla liv, tappade sitt värde redan vid födseln och nu måste de säga åt andra. En upprensning bland alla de där gubbsvinen vore nog så passande - ett steg mot fred på jorden? Ett skott i nacken på dem, de som förtjänar det, de medelålders farbröderna som inte har något syfte med sitt liv annat än att förstöra världen vi lever i. Jag orkade se ungefär fem minuter av dokumentären. :)