Friday, March 21, 2008

Sturekoma

Sitter på ett tåg mot Göteborg, hittills har min jävla resa kostat 2500 kronor. Missade tåget jag egentligen bokat 08:50 imorse, en arg jävla mor ringde och jag fick hugga en taxi till centralen efter att snabbt som tusan slängt ihop lite grejer. Fanns bara 1 klass med något jävla extra extra för 1500 spänn, helt sjukt.

Var på Debaser igår med sköna människor. Mötte Pär som är på besök från Amsterdam vilket var ett kärt återseende. Sedan gick allt bara galet. Eller galet och galet, det känns lite så iaf. Hade hoppats på lite mer tid med min vän men vi hamnade på Sturecompagniet och när man äntrat Stureplan så brukar allt bli jävligt hipp som happ. Fan. Ångrar att jag ens hoppade med i taxin dit.

Nu sitter jag här och luktar sprit. Det är tider som just nu som man känner att man skulle kunna gå i ide för ett litet tag. Inte för att jag är bakis, jag blir typ i stort sett aldrig bakis. Jag vill bara inte fortsätta, vill inte vara jag på det här viset och...fan vad jag älskar mina vänner. Både i Stockholm och hemma i Falkenberg. Men jag vet inte. Jag är nog så där töntig så jag vill ha hela den där grejen med att gå i eld för varandra. Som man bara känner med en person. Jag är lite sådan...allt eller inget. Jag saknar det, jag har nog aldrig haft det. Jag har känt så för mängder med personer. Eller i alla fall fem stycken kanske. Fem, sex, sju...tio. Kanske mest för att jag många gånger känt att jag inte har något att förlora, så jag skulle lika gärna kunna sätta mig själv som insats. Som jag gör varje dag. Men blev så jävla påmind om socialiserandets baksida igår, vilket inte är allt för ovanligt om man hamnar på Stureplan. En tjej som var med i taxin som började ta på mig och typ "vi e bästisar å jag e kvasikänd men poppis!"

Idioter.

Jag kan dock spela med. Det gör mig inget. Det är bara för en kväll, jag har inget att upprätthålla dagen efter. Gjorde the monkey dance på Sturecompagniet. Det är en så jävla stämningshöjare, alla blir alltid lika fascinerade. Apor.

Just nu känner jag faktiskt mest för att ge ett finger till folket in general och tacka för mig. Jag är så jävla trött på Er. Fuck you.

No comments: