Monday, March 09, 2009

2 mars III

Varför i helvete sitter folk och sover på tåg? Alltså, om man har någon innanför sig. Jag vill fan inte väcka en främmande människa för att kunna gå och pissa. Fan, lägg av. Jag funderar på vad jag skulle kunna göra för att få personen ifråga att vakna naturligt men jag vet inte vad det skulle kunna vara. Skall jag hosta våldsamt värre eller låtsas få samtal? Hon/han (man ser ju inte nu för tiden) vaknar ju inte ens av en gallskrikande ungjävel. Blir snart tokig. Man sitter ju här och får dras med folk liksom. Dessutom har jag fått en sådan där morsa i vagnen. Men tänk bitter södermorsa. Som vankar av och an efter sin treårige son medan hon anstränger sig för att se ut som en förtidspensionerad supermodell. JA, du är söt och vacker men du behöver väl för tusan inte gå catwalk i mittengången? De har väl ett liv bakom sig som de saknar men inte kan leva ut igen p.g.a. Nytt liv, nya vanor och ett barn. Kanske skulle tänkt på det innan ni skaffar ungar och blir bittra?

Jag är kissnödig och bitter. Nina Persson försöker lugna mig. Nu är vi tydligen försenade också. VAKNA DIN JÄVLA...Skövdebo. Din polare är ju vaken, varför socialiserar du inte med henne? Typiskt tågsovande folk att vara egoistiska.

Katrineholm...hoppas de skall av där. Det verkar inte så. Jag kanske skall råka ge personen ifråga en rejäl bitchslap. Alltså jag borde ju anat oråd från början när han eller hon satte sin väska över min. Usch.

Hur som, jag är nykissad och glad nu, med en snus under läppen och Norrlands Guld numero två framför mig. Tack!

2 comments:

E said...

förlåt jag är en sån som somnar.. nickar. nickar. somnar.

glad i dig.

Jane Doe said...

Haha åh. Men att ha Dig sovande jämte mig på ett tåg hade inte varit några problem. ;)