Wednesday, September 14, 2005

Catfight

Yup, idag har jag fightats med katten. Eller katt och katt, Caesar beter sig som en hund. Och fight vet jag inte om man kan kalla det. Det är mer så att han jagar runt mig i hela huset medan jag gallskriker. Skitkul är det.

Jag höll precis på att förstöra mitt golv p.g.a. att jag öppnade en förpackning med "Cd-pennor", varpå ett tuschstift som skulle sitta i en av pennorna, flög ut och landade på golvet och som jag sedan rullade över med kontorsstolen så att det blev ett lååångt svart streck. :) Nej, jag är inte fumlig och klantig, jag är bara mindre lyckosam i de flesta situationer! Till råga på allt så visade det sig att mina "Cd-pennor" var urusla. För det första var stiftet väldigt smalt, och för det andra så fastnar inte tuschet på ytan. Haha, fiasko. Fram med den grova spritpennan igen vars stift gör så att man inte ser vad det står. Wee. Jag tycker om att ha möjligheten att välja mellan livets alla underbara alternativ.

Nu börjar höstens existens göra sig påmind, men jag känner inte lika mycket ångest inför den här som jag brukar göra. Eller...jag tror att jag brukar göra det iaf. Däremot har jag jätteont i en tå, men jag har nog bara vrickat den. Det gör inget. För jag har pratat med två av mina närmsta kompisar idag i telefon. Det var ett tag sedan jag hörde av dem, då båda befinner sig i Stockholm. Det var bl.a. tillsammans med Karin och Malin som jag utbrast Fuck off, världen! i en något turbulent period. Men samtidigt så var det bl.a. även med dessa som jag välkomnade världen totalt, och vi hoppade från de högsta klipporna vi kunde finna, allihopa. Heh, det har varit svårt att vara åtta enade tjejer, sedan sexan, men det har funkat. (Eller ok, nej det har det inte. :p) Jag får fan fixa ihop något när alla är samlade nästa gång. Ett jävla projekt, I guess.

Det sitter en gnagare och en nalle på min datorskärm. Och med det i åtanke så tänker jag låta resten av eftermiddagen/kvällen flyta vidare under toner av Hole - Violet. Lovely.

Förresten så gör min tå jätteont.

1 comment:

Peste said...

blåsa blåsa på tån...