Saturday, June 23, 2007

Stress som vanligt

För en vecka sedan så tog jag tåget in till stan runt 14:00. Vädret var underbart, och jag satte mig på trapporna vid Björns trädgård efter att ha shoppat på Systembolaget. Tittade på småfåglarna som studsade omkring och tände några cigaretter innan jag fick sällskap som jag suttit och väntat på. Johan var på snabbvisit från Västerås, och efter att jag vilselett oss till ett stängt BO i rask takt så hamnade vi på Snaps uteservering. Två öl och lite tjöt hann vi med innan jag följde honom till Gotlandsgatan och tog farväl.

Gick tillbaka upp för Götgatan och funderade på vad jag nu skulle göra. Ställde mig utanför Willys och ringde David. Jag hade tur med timing då han var lite längre ned på samma gata, och på väg till Vitabergsparken vilket passade mig perfekt. Vi slog följe och anslöt oss till lite folk där, och sällskapet växte med timmarna. En Emanuel dök upp, och lite senare sprang jag och mötte Jasmine.

Jävligt trevligt häng, men sedan följde jag med Jasmine hem innan vi kilade in till stan igen för att förfesta hos Morgan med Paulina och Jenny. Jasmine och jag stannade kvar en bra stund innan vi gick vidare till Marie Laveau och 80's för att svettas lite och ha trevligt.

Pratade i telefon med mor när jag kom hem vilket blev rejält sentimentalt då jag bad om ursäkt för några år tillbaka, en tid då allt var förgäves och jag gav nästan inte mor någon annan respons än apati. Det var skönt att på sätt och vis få det ur världen, det har tyngt både min mor och mig i flera år.

I tisdags mötte jag upp Jasmine och Andrea på Stureplan (my favourite) och vi äntrade Justin Timberlakes efterfest på Hell's Kitchen. Snacka om trams att inte dyka upp på sin egen efterfest, men vad mer förväntar man sig av sådana där stollar? Champagne och öl blev det i alla fall innan jag avlägsnade mig strax efter 02:00, tog en taxi till Slussen och sedan buss hem.

På det sov jag några timmar för att vakna 07:15, gick upp och diskade och begav mig sedan in till stan där jag skulle sitta hårmodell på Moc, Åsögatan. Jag har verkligen varit i behov av en klippning ett bra tag nu, och klippning blev det. Sabina som klippte mig höll på i två timmar vilket gjorde mig extremt sprallig och rastlös. Men en high tech-frisyr blev det, och vid 12:00 kunde jag kila hemåt, packa snabbt och få i mig lite mat för att sedan stressa in till stan och t-centralen där mitt tåg väntade.

Nu hinner jag tydligen inte skriva mer, för nu skall jag vara chaufför. Återkommer snarast.

No comments: