Saturday, April 12, 2008

I, Robot

Kom hem i natt efter en helt ok kväll. Lite halvt stressad bara. Jasmin och Paulina följde med mig till Nada Bar en snabbis där jag tjötade lite med David innan vi drog till Mosebacke Etablissement. Tog en öl bland folkmassorna och gypsypunken och då Jasmin sedan sprang iväg till Esque så hade jag inte så mycket mer att göra. Hemgång kändes si sådär så jag gick en sväng till Nada igen och socialiserade lite över en öl.

Även om kvällen var bra så kom jag hem och mådde grymt kasst. Somnade här i soffan mellan tårarna och låg och dreglade lite på min jacka. Vaknade upp någon gång tidigt på morgonen och förflyttade mig till sängen. Och så vaknade jag någon gång vid 10:00, hade fått sms och svar på mitt ivägskickade "Hej jag är ledsen, blä"-sms. Jag vill bara inte störa honom för mycket.

De sista två veckorna har jag gått och funderat på hur det vore att isolera sig en kortare period. Det har känts lockande, men är inte genomförbart då jag har en kollega som även är en vän och del i mitt privata och sociala liv. Men jag känner mig så fruktansvärt slentrian hela jag så det vore skönt att även leva så på riktigt då. Det hade varit musiken och jag, och jobbet och maten och sömnen. Jag vet att det vore fruktansvärt dumt, men jag har inget annat att gå på. Det kan vara fruktansvärt jobbigt att känna sig tvungen till att styra upp saker på egen hand som vanligt, kämpa för egna knytnävar men samtidigt hela tiden dras mot kanten. Det är ju där jag befinner mig hela jävla tiden. Tröttsamt.

Skall fråga om vi skall hitta på något snart. Jag behöver kommer över vissa saker.

No comments: