Monday, March 26, 2007

This is Sparta

Det känns helknäppt att vara trött när man bara varit uppe i några timmar. Men jag antar att det är priset man får betala när man skall gå över till nya rutiner.

I lördags var jag Fröken Asplakat, spydde upp min micromat vid några tillfällen och blev sedan nedbäddad i Paulinas säng. Detta innan tolv och utgång. Riktigt pinsamt och tråkigt, men det bara blir så ibland helt enkelt. Dagen efter satt jag och softade med Paulina och hennes Simon, som f.ö. varit så urgulliga att de sov på soffan. Hade definitivt räknat med att byta till soffan när de hade varit ute på krogen, men nä, icke. Jag blir så glad när människor göra sådant där för mig, jag känner mig omtyckt då. :)

Vi tittade på 300, en riktigt snyggt gjord film! Schysst koreografi och jävligt snygga färger. Hade lite saker som förvirrade mig att reda ut, så runt 18:00 gick jag till tunnelbanan och åkte hem. Fortfarande förvirrad satte jag på The Departed på datorn här. Jävlar vad lång den var, drygt 2,5 timmar, men det var en helt ok film. Bra skådespelare, och hon som spelade psykologen i filmen var riktigt vacker! Så två filmer med mycket blod och intriger igår. För det är så det skall vara.

Idag gick jag upp 09:20, fixade frukost och grönt te. Det smakade lite fisk. Sedan slängde jag i en tvätt, och tänkte snart slänga soporna och diska. Hade även tänkt gå ut på en promenad och plugga

Solen skiner idag. Jag skiner inte så speciellt bright, behöver duscha och sitter och funderar en hel del. Jag fick utan vidare en känsla för en liten stund sedan att jag verkligen vill ha någon att dela dagarna med. Fast inte vem som helst. Ingen bara för att det skall vara någon. Och jag tror inte att jag orkar med något så där superseriöst. Men någon som finns för en. Någon som kan pyssla om en, någon jag kan få pyssla om. Någon man kan göra en äppelpaj åt. Någon som man helt enkelt kan göra det mesta med. Men det känns väldigt långt bort. Jag har nästan aldrig haft något annat än mestadels huvudbryderier när det gäller relationer. Även om man haft det bra och verkligen tycker jävligt mycket om någon...så uppkommer alltid komplikationer. I stor skala. Och det är jobbigt och energiskt utmattande. Jag tror att jag är förståndshandikappad.

2 comments:

frida said...

Friggs Gröna te med mild vaniljsmak smakar inte fisk. Det är gott, men bara om man gillar vanilj.

Jane Doe said...

Ah. Jag är inte en sucker för vanilj. Men jag har uppgraderat!